The Future of Education with IoT

Aflevering 3

De bijdrage van het IoT portfolio van Cisco aan de versnelde digitalisatie van het onderwijs

Het Internet of Things begint een echte game changer te worden in het Nederlands onderwijs. Eerstejaars studenten kunnen zich makkelijk door de campus navigeren, als docent weet je in één oogopslag welke ruimtes beschikbaar zijn en de conciërge kan direct zien of het zuurstofgehalte in lokalen te laag wordt en kan daar meteen op anticiperen. Prachtige voorbeelden. Maar de te stellen vraag is nu: hoe overtuig je bestuurders en managers in het onderwijs om daadwerkelijk die eerste stap te ondersteunen richting een Smart Campus?

Set aan frisse ideeen voor het onderwijs

Boek een IoT-Game, de eerste stap naar meer controle en inzicht van jouw onderwijsinstelling

Samen met het management, docenten en ondersteunend personeel ontdekken we de nieuwe digitale mogelijkheden over de as van IoT. Welke cases dragen op de korte termijn bij aan een betere onderwijsbeleving, veiligheid en duurzaamheid? Tijdens een rondetafelsessie delen we bewust praktijkvoorbeelden van andere branches. Dit stimuleert jouw creatieve brein. We triggeren je om out-of-the-box te denken.

Boek een IoT-Game

Andere afleveringen in de serie the Future of Education with IoT.

Aflevering 1: Landstede Groep en Hotelschool The Hague over hun Smart Campus.

De digitalisering van het Nederlands onderwijs gaat sneller dan ooit tevoren, maar er is nog veel winst te behalen…

Aflevering 2: Cisco en ROC Aventus over het werken aan de school van de toekomst.

Internet of Things is tegenwoordig niet weg te denken uit het straatbeeld. Veel organisaties hebben zich eraan gewaagd en willen niet meer terug…