De Infra Improvement Scan
Probeer vrijblijvend

Tijd voor een slimmer infrastructuur

Veranderingen zoals blended learning en de Hybride Campus vragen om een enorme versnelling in digitalisering, en dus om een wendbare en schaalbare ICT-infrastructuur.

De kans is groot dat jouw team veel te druk is met het bijhouden van de nieuwste device images, probleem en performance analyse of het doorvoeren van terugkerende wijzigingsverzoeken.

Tijd om te analyseren of we jullie infrastuur slimmer voor je kunnen laten werken.

Maak gebruik van dit exclusieve aanbod en test hoe we jouw infrabeheer kunnen optimaliseren. Hiermee krijg je meteen waardevolle inzichten. Probeer de infra improvement scan vrijblijvend.

Aanmelden Improvement Scan

Maak je infrastructuur een driver voor innovatie

De eerste stap naar een intelligentere IT-infrastructuur is inzicht in de huidige situatie:

• Waar liggen onze grootste kansen en bedreigingen?
• Ligt onze infrastructuur nog in lijn met onze architectuur raamwerken, het strategische beleid en de validated designs van onze partners?
• Zijn wij nog niet ingehaald door slimmere technologie?

Vanuit ons “Continuous Infra Improvement Program” bieden we jou nu de kans om jouw infrastructuur vrijblijvend af te zetten tegen de hedendaagse technologische mogelijkheden en standaarden.

Ontdek zelf de voordelen van het Continuous Infra Improvement Programma: de eerste stap naar een abonnement op innovatie.

Infra improvement scan in 5 stappen

We maken kennis met elkaar, jouw organisatie en het MT. In dit overleg achterhalen en verhelderen we samen de context, het doel en de scope van jouw infra improvement scan. Hierna gaan we op zoek naar jouw verborgen kansen.

We brengen alle relevante technische componenten in kaart: hoe de infrastructuur is opgebouwd, onderhouden en beveiligd. Hoe presteren de belangrijkste applicaties? En welke toepassingen belasten de infrastructuur het meest?

In deze stap monitoren en optimaliseren wij de performance van complexe architecturen met het ‘Performance Insights Platform’. Hierdoor kunnen wij beter inzicht geven in de performance van applicatieketens van bedrijfskritische IT-applicaties zoals APP-V, SCCM en XenApp.

Jouw optimalisatieplan presenteren wij in een duidelijke roadmap. De roadmap is gebaseerd op gap-analyses ten opzichte van onze uitgebreide internationale best-practises en validated design collecties. Uiteraard met aandacht voor jouw  architectuurrichtlijnen.

We ronden af met een interactieve sessie met alle betrokken stakeholders. Hierin presenteren, bespreken en analyseren we onze constateringen. We geven advies over de stappen richting een geoptimaliseerde IT-infrastructuur. Zodat jouw team tijd over houdt om écht te innoveren.

Bekijk de actievoorwaarden van deze scan.

Meld je aan: